Летни сарми

05/07/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо121
  • Преглеждания за месеца120
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и попарете лозовите листа. Нарежете на ситно лука и го смесете с измития ориз.

Прибавете нарязаните магданоз и джоджен, овкусете със сол, олио, захар, черен пипер на вкус. Слагайте по малко плънка в листо и завивайте на сармичка.

Сармите не трябва да са много стегнати, защото все пак оризът ще увеличи обема си. Подредете сармичките в тенджера, посолете ги и притиснете с чиния.

Залейте с малко гореща вода и задушавайте на тих огън. От време на време доливайте по малко гореща вода.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар