Макарони на фурна със сирена и гъби

22/06/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3762295
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 678
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пастата до полуготовност и я отцедете. Прехвърлете я в намаслена тава.

Отделно задушете ситно нарязаните гъби в маслото и добавете към макароните.

Прибавете настърганите или натрошени сирена и залейте с разбитите яйца с прясното мляко.

Объркайте още веднъж, като посолите при нужда и добавите черен пипер на вкус.

По желание добавете и други подправки - сушен босилек, малко индийско орехче или къри.

Сложете ястието да се пече в предварително загряна на 180 градуса фурна до готовност.подобни рецепти тук
5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар