Крем супа от червена леща

20/06/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваНовак / Автор
"Не се чудете, ами направо включвайте котлона - готви се бързо и е много вкусна - перфектната крем супа "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо17 875
  • Преглеждания за месеца374
  • Преглеждания за седмицата80
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички зеленчуци се почиства и нарязват дребно. Загрява се мазнината в тенджера и се сипват зеленчуците и малка част от подправките, като се разбъркват, за да се запържат.

Долейте вода, която трябва да е около 2-3 пръста над лещата. Оставя се да къкри до омекване, като добавите останалата част от подправките.

Щом омекне, отстранете дафиновите листа и пасирайте всичко в тенджерата до еднородна, гладка смес. Накрая посолете крем супата от червена леща на вкус.подобни рецепти тук
5 3
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Соня
Соня
04.11.2014 13:36
Много сполучлива рецепта за въпросната супа. До тук пробвах две, но тази е фаворит!
Благодаря за рецептата!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв