Паста с шунка и горгонзола

02/07/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо43
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете вода на котлона да заври. Нарежете шунката на кубчета. Сипете нарязаните гъби в дълбока тенджера заедно със сметаната, малко черен пипер и индийското орехче.

След като сместа заври, намалете огъня и варете докато сметаната започне да се сгъстява, като разбърквате често. Сварете макароните според указанията на опаковката.

През това време натрошете сиренето и нарежете магданоза. Свалете от котлона сгъстената сметана, добавете към нея сиренето и разбъркайте, за да се стопи.

Прибавете шунката към соса и загрейте, но на тих огън.

Добавете магданоза, разбъркайте и залейте макароните със соса.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар