Пюре от пащърнак с къри

28/06/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо38
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете вода да заври. Обелете и нарежете пащърнака на малки кубчета, сложете ги в тенджера с малко сол.

Залейте с вряла вода и щом заврят, намалете котлона. Оставете на тих огън за 10 минути или докато пащърнакът омекне. Междувременно нарежете магданоза.

Отцедете сварения пащърнак и го върнете в тенджерата, намачкайте го на пюре. Прибавете маслото, кърито и заквасената сметана, овкусете с черен пипер и пасирайте.

Прехвърлете в затоплена чиния и разбъркайте, поръсете с нарязания магданоз.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар