Омлет с гъби и спанак

28/06/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър787588229
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо151
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте грила на висока температура. Измийте спанака и магданоза.

Нарежете количество от магданоза, равняващо се на 2 с.л. Загрейте зехтина в тиган. Обелете и нарежете лука, запържете го за 3-4 минути, като разбърквате.

Нарежете гъбите на четвъртинки и ги добавете към лука и пържете още няколко минути, като бъркате често. Сипете спанака и гответе, като разбърквате от време на време.

Добавете кашуто и намалете котлона. Счупете яйцата в купа, прибавете 2 с.л. студена вода и нарязания магданоз. Овкусете със сол и черен пипер, разбийте. Сипете сместа с яйцата при спанака и пържете 5 минути, докато омлетът се запържи равномерно.

Настържете чедъра и поръсете отгоре, прехвърлете омлета в тавичка и запечете за 2-3 минути на грила.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар