Риба тон с масло уасаби

27/06/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо28
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запечете сусама в тиган без мазнина докато потъмнее леко, след което го оставете настрана. Изстискайте 1 с.л. лимонов сок и го добавете към сусама.

Нарежете на ситно зелените подправки, добавете ги към сусама заедно със соевия сос, соса уасаби, табаското и маслото. Разбийте до получаването на гладка смес и оформете овкусеното масло на руло.

Увийте го във фолио и сложете във фризера. Загрейте тиган на силен котлон, намажете рибата с олио и запържете по 3-4 минути от всяка страна.

Нарежете маслото на филийки. Разпределете рибата в 4 чинии, а върху всяко парче сложете по резен масло. Украсете със зелени подправки и поднесете.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар