Скумрия с майонеза и копър

26/06/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо67
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте копъра, подсушете го и отделете листата от дръжките. Почистете картофките и ги сипете в дълбока тенджерка с малко сол и дръжките на копъра.

Залейте с вряла вода и сложете да заврят, варете около 20-тина минути. Междувременно загрейте грила на висока температура. Счукайте зрънцата пипер.

Намажете скарата на грила с мазнина, подредете филетата с кожата надолу и поръсете със счукания пипер.

Печете 5 минути, след това ги обърнете и намалете температурата, гответе още 5 минути. Обърнете пак рибата и печете 2 минути.

Смесете киселото мляко с майонезата в купа. Накълцайте каперсите и листата на копъра, добавете към сместа. Лимона нарежете на резени.

Щом рибката е готова я овкусете с малко сол. Отцедете картофите и поднесете рибата с пресните картофки, соса с майонеза и резени лимон.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар