Самун от месо

22/06/2017
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо99
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • кайма - 500 г смялно месо
  • бекон - 4 парчета
  • яйца - 2 бр.
  • олио
  • лук - 1 глава
  • галета
  • билки - 1 връзка ароматни треви
  • чесън - 1 скилидка
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете нарязания лук и чесън в мазнина, извадете чесъна от съда, а лука объркайте с каймата, яйце, нарязаните ситничко билки и сол и пипер.

Оформете сместа на самун и сложете в тава. По-удобно е да ползвате направо продълговата форма за печене, която сте намазнили леко.

Рулото намажете с разбито яйце, поръсете с галета и подредете парченцата бекон. Сложете да се изпече до готовност.

Рулото се реже на парчета и се гарнира с доматен сос.

Да ви е сладко!подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар