Андалузка патица

22/06/2017
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо72
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ако използвате пресен грах, го почистете и го накиснете 1 ден предварително. Сложете го да се свари в същата вода.

В отделен съд сложете почистената патица заедно с 1 глава нарязан едро лук във вряща вода, която сте подсолили. Патицата се вари до омекване, след което се вади и се порционира.

Другата глава лук нарежете и я счукайте в хаван заедно с чесъна, доматите, лютата чушка и черен пипер. За по-лесно може да използвате чопър или кухненски робот.

Смесете соса с граха и добавете малко бульон от патицата и вино. Задушете малко ястието и посолете. Финално добавете порциите патица и задушете още минута.

Поднесете ястието със зеленчуци.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар