Задушено говеждо по каталонски

22/06/2017
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо107
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Скълцайте лука и чесъна ситно и сложете да се запържат в олиото. Нарежете месото и добавете парчетата, след като лукът и чесънът добият леко златист загар. Запържете и месото и залейте с виното.

Посолете на вкус и добавете черен пипер.

Размийте доматеното пюре в малко вода и добавете в ястието, като разбъркате.

Задушете под похлупак, докато месото е полуготово. Добавете нарязаните парчета картофи и салама. Гответе ястието до готовност.

Сервирайте с чаша червено вино.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар