Фетучини с пушена сьомга

19/06/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Нежно и изискано - стилно предложение за специалните моменти "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо18
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете в голяма тенджера вода и сложете на котлона да заври. Обелете и нарежете лука. Сипете виното в тиган и щом заври варете 1-2 минути или докато течността намалее наполовина.

Добавете лука и пържете до омекването му, след това намалете котлона на много ниска температура.

Прибавете спагетите и посолете. Варете според указанията на опаковката. Междувременно нарежете сьомгата и я добавете към лука и виното. Леко загрейте.

Нарежете копъра и каперсите, прибавете и тях. Отцедете сварените спагети и ги прехвърлете в дълбок съд за сервиране.

Поръсете сместа с рибата с черен пипер и я сипете върху пастата. Разбъркайте и поднесете веднага.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар