Пълнени патладжани със сирене

14/06/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Лятото е сезонът на вкусните ястия с патладжани - ето и нашата най-най-най любима рецепта "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 151
  • Преглеждания за месеца106
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете патладжаните в подсолена вода, за да омекнат леко. Извадете ги и ги сложете в цедка да се отцедят. След това ги разрежете на 2 половини и с лъжица издълбайте вътрешността им.

Смесете сметаната, сиренето, лука, яйцата, целината, черния пипер и солта. С получената плънка напълнете патладжаните и ги наредете в намазнена тава.

Залейте с малко олио и печете в умерено загрята фурна за 20-30 минути.

Когато са готови ги поръсете с магданоза и оставете да се охладят леко.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар