Фусили със спанак

14/06/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Пролетни фусили - радост за душата "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо51
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете спанака, сварете и го отцедете, след което го нарежете на дребно. Запържете нарязаните лук, морков и целина в олиото.

Щом омекнат прибавете спанака, овкусете със сол и черен пипер и продължете да готвите около 10-тина минути.

Сварете фусилите в подсолена вода, отцедете и ги залейте със задушения спанак. Разбъркайте и сервирайте.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар