Пълнени домати с пилешко месо и яйце

14/06/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Вкусни и ефектни предясти, с които ще блеснете като истински мастър шеф пред гостите "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо190
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отрежете капачетата на доматите и с помощта на лъжичка изгребете вътрешността им. Посолете и ги обърнете, за да се изцедят от течността.

За пълнежа задушете лука в олиото. Щом омекне лукът добавете месото, пащърнака, моркова и целината.

Подправете с розмарин и запържете до омекване на зеленчуците, като разбърквате често, за да не загорят. Напълнете доматите с получната смес.

Разбъркайте яйцето с магданоз и сметаната и залейте доматите. Печете доматите в загрята на 220 градуса фурна.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар