Гръцки агнешки кебап

13/06/2017
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
"Да не опитате гръцки агнешки кебап не е грешка, а истинско кулинарно престъпление "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо134
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обезкостете агнешкото бутче и нарежете месото на парченца, всяко от които е със страна около 3 см. Поръсете обилно с лимонов сок.

Нарежете една по-голяма чушка на квадратчета, а доматите - на половинки.

Започнете да редувате върху шишове парче месо, чушка и домат. Накрая ги овкусете на око с пипер и сол.

Така приготвените шишове изпечете на добре загрят грил, като обръщате от време на време.

Обикновено този гръцки кебап се поднася с гарнитура от задушен ориз.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар