Задушено говеждо с лукчета

18/07/2017
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър2885486
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо162
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте говеждото и го подсушете, нарежете го на отделни парчета, всяко от които е с размер 6x9 см. Поръсете го със сол и черен пипер.

Обелете лукчетата, загрейте мазнина и запържете говеждото заедно с балучката. Малко след това добавете и чесъна, а след него - и доматеното пюре и виното.

Сложете капак плътно и задушете, докато месото омекне - това става на много тих огън, в резултат на което сосът трябва да се получи доста гъст.

При поднасяне направете украса от лимонови резенчета и поръсете с накълцан магданоз.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар