Салата от зелен фасул с яйца

09/06/2012
от ВаленаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо819
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистения зелен фасул сварете за 4 минути в кипяща подсолена вода и го облейте под студена вода. Отцедете добре.

През това време загрейте 2 с.л. в тефлонов тиган и чукнете яйцата. Бъркайте ги, докато се сготвят добре и овкусете с подправки.

Смесете в дълбока чиния фасула с яйцата, а отстрани подредете резени домати. Поръсете с малко скълцан копър.

Разбийте с вилица зехтина, оцета, сусамовия тахан с малко сол и черен пипер и залейте с дресинга салатата.

Поднесете със стръкчета пресен копър.подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар