Пълнени пилешки филета

09/06/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваНовак / Автор
"Роси сигурно е забравила, че на прага на лятото и морето не бива да ни изкушава с подобни вкусотии "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо152 934
  • Преглеждания за месеца221
  • Преглеждания за седмицата90
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг4,4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте тънко пилешките гърди, като ги слагате в найлонов плик.

Разбийте виното, зехтина, горчицата, сол и черен пипер на вкус. Намжете пилешките гърди от вътрешната страна.

Във всяко парче месо сложете по-дебеличко парче пушено сирене, шунка или бекон и яйце, нарязано на филии.

Завийте пилешкото като плик и всеки плик завържете със здрав конец.

Подредете пликовете в подмазнена тава, залейте, ако е останала от маринатата, посолете малко и залейте с виното.

Сложете фолио и пъхнете да се пече в загряна на 190 градуса фурна. След около 30 минути махнете фолиото и доопечете до приятен загар.подобни рецепти тук
5 34
4 14
3 3
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

sirma
sirma
12.12.2013 01:02
А с чесъна какво се случва?? :)
14
1
някой
някой
11.11.2013 21:52
А чесъна за десерт ли е...?Къде се слага...
24
2
дани
дани
11.11.2013 15:22
Много вкусни станаха
2
9

Виж всички коментари или напиши такъв