Пълнени пилешки филета

09/06/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваНовак / Автор
"Роси сигурно е забравила, че на прага на лятото и морето не бива да ни изкушава с подобни вкусотии "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо142 886
  • Преглеждания за месеца3379
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4,4 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Начукайте тънко пилешките гърди, като ги слагате в найлонов плик.

Разбийте виното, зехтина, горчицата, сол и черен пипер на вкус. Намжете пилешките гърди от вътрешната страна.

Във всяко парче месо сложете по-дебеличко парче пушено сирене, шунка или бекон и яйце, нарязано на филии.

Завийте пилешкото като плик и всеки плик завържете със здрав конец.

Подредете пликовете в подмазнена тава, залейте, ако е останала от маринатата, посолете малко и залейте с виното.

Сложете фолио и пъхнете да се пече в загряна на 190 градуса фурна. След около 30 минути махнете фолиото и доопечете до приятен загар.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 33
4 13
3 3
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

sirma
sirma
12.12.2013 01:02
А с чесъна какво се случва?? :)
14
0
някой
някой
11.11.2013 21:52
А чесъна за десерт ли е...?Къде се слага...
24
2
дани
дани
11.11.2013 15:22
Много вкусни станаха
2
8

Виж всички коментари или напиши такъв