Гювече с кайма

08/06/2012
А. Борисова
отА. БорисоваНовак
"Време е за обяд, затова слагаме гювечетата с кайма да се пекат!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 315
  • Преглеждания за месеца534
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте 2-3 с.л. мазнина и запържете ситно скълцания праз с чесъна, каймата и подправките.

Хубаво бъркайте, докато каймата се раздроби, след което оставете да се охлади.

Разбийте яйцата добре и ги объркайте с настъргания кашкавал, сирене и каймата.

Всичко се прехвърля в леко намазнено гювече и се слага да се изпече в умерена фурна.

При желание за повече от едно гювече, увеличете продуктите.подобни рецепти тук
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар