Пудинг от извара

08/06/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 175
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете предварително гриса в леко топличкото прясно мляко да набухне.

Разбийте яйцата със захарта много добре и ги добавете в голяма купа, където сте сложили изварата, заквасената сметана, ванилията, щипка сол.

Накрая разбийте с набъбналия грис и по желание стафиди. Цялото разбиване на сместа става продължително, докато всички гранулки се разбият. Сипете сместа в намаслена форма за печене и загладете.

Отгоре намажете с разбито яйце с малко сметана. Пудингът от извара се пече на 180 градуса за около 50-60 минути.

Оставете го да се охлади на стайна темепратура, а след това в хладилника. Поднесете изварения пудинг, нарязан на парчета с гарнитура от разбита сметана, карамелизирани плодове или любимото ви сладко.подобни рецепти тук
5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Павлина Драганова
Павлина Драганова
22.07.2013 18:05
Правила съм подобен сладкиш,който пишеше,че е руски.На мен лично ми допадна,но останалите казаха,че не им е достатъчно сладък.Затова първото,което погледнах тук е количеството на захарта.Но,колко е според вас 0,7 ч.ч. захар???Бива ли такива мерки да се пишат?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв