Пълнено пиле с хляб и яйца

12/06/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Бързо, лесно и толкова вкусно, че вече няма да искате да приготвяте пилето по друг начин "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо98
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете пилето, измийте го добре и го подсушете. Намажете го отвън и отвътре с масло и червен пипер.

Пригответе плънка от накиснатия в млякото хляб, ситно нарязаните дреболийки на пилето, нарязаните сварени яйца.

Напълнете пилето, зашийте го и го залейте с чаша вода. Сложете да се пече в сгорещена фурна до получаването на приятен златисто-кафяв цвят.

Сервирайте с предварително изпържените картофки.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар