Свинска глава със зеле

21/07/2011
от ТониНовак
"Тази свинска глава със зеле ни показва какво означава ястие, което направо ти се топи в устата "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 563
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо – 400 гр.
  • кисело зеле - 1200 гр.
  • мас – 100 гр.
  • червен пипер
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото от свинската глава се запържва леко.

Зелето се нарязва на ситно и се задушава с мазнина. Поръсва се с червен пипер. Добавя се месото. Запича се във фурната.

Поднася се топло.

Добре е да се вземе месо от бузите на главата, защото там има повече мазнини.подобни рецепти тук
5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

валя
валя
27.12.2011 16:47
мисля да го пробвам тази вечер
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв