Азу

02/06/2017
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
"Азу - истинско изкушение, което без съмнение заслужава 5 звезди "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо235
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • говеждо филе - 500 г
  • краставички - 60 г стерилизирани
  • кетчуп - 50 г домашен
  • масло - 50 г
  • брашно - 1 с.л.
  • черен пипер
  • люти чушки - 1 - 2 бр.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ако месото има жили и тлъстини, ги премахнете. Нарежете го на дебели ивички и сложете да се запържи в загрята мас в голям тиган.

След 2 минути добавете предварително нарязаните краставички и люти чушлета, поръсете с брашното и червения пипер и запържете.

Залейте с кетчупа, който е разреден в 4 с.л. вода. Овкусете със сол и черен пипер и доварете ястието.

Поднесете с хляб или пържени хапки.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар