Киевски котлет

02/06/2017
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
"Един гига лайк за тези киевски котлети - вкусни и красиви, като за кулинарна изложба "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо212
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обезкостете гърдите, ако има нужда, и ги нарежете на 4 еднакви шницела.

Начукайте ги под прозрачно фолио и посолете, поръсете и черен пипер.

Във всяка изтънена пържолка поставете ситно нарязани гъби и парче масло. Завийте месото около плънката и прикрепете внимателно с клечки. Сложете приготвените котлети в хладилника.

Загрейте мазнина в тиган, всяко парче пилешко оваляйте първо в брашно, разбити яйца и галета. Изпържете до готовност от всички страни.

При поднасяне сложете по един киевски котлет в чиния, разрежете напречно и гарнирайте с парчета лимон.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар