Лук с плънка от шунка и гъби

31/05/2017
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaЧирак2675080
"Ретро кулинарна идея, от която веднага ще се възползваме "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо153
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кипнете вода със сол и сварете за 10 минути измитите глави лук. Извадете, подсушете и издълбайте, след което обелете лука.

Попарете доматите във вряща вода и ги обелете. Нарежете ги ситно.

Запържете в една част от маслото скълцаната вътрешност на лука, добавете нарязаните гъбки, доматите и задушете, докато се сгъсти.

В млякото накиснете кифлите /или хляб/, намачкайте и разбъркайте с нарязаната ситно шунка, магданоза и сол на вкус. Тази смес сипете при лука. и напълнете издълбаните глави.

Изпечете ги до апетитен загар в умерено загряна фурна.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар