Разядка от извара и пиперки

30/05/2017
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
"Ще ви хареса, ще я приготвите пак, че и ще потретите! Затова не се бавете, ами дайте един лайк за добрата идея "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо218
  • Преглеждания за месеца140
  • Преглеждания за седмицата37
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Процедирайте както ви е по-лесно - първо изпечете чушките и след това почистете семето им и ги обелете, или махнете семенната част преди печенето. Добре е чупките да се запарят в тенджера с капак след печене, защото после се белят по-лесно.

Счукайте чушките в хаванче, като доливате по малко олио - мое да използвате чопър или кухненски робот.

Изварата отделно разбийте с още олио и чесъна и разбъркайте към чушки.

Разядката вкусете със сол, пипер и лимонов сок.

Ако решите да добавите малко смлени орехи, няма да сбъркате.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар