Пълнен телешки език

01/03/2013
Радка
отРадкаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 957
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и оцет.

Като омекне се обелва, разрязва се по дължина и се прави вдлъбнатина, която се пълни с изпържен лук, подправен със сол и черен пипер. Привързва се леко с конец.

Залива се с бульона, в който е врял и се пече на фурна.

След като е готов внимателно махаме конецът, режем на филийки и поднасяме с различни гарнитури.
подобни рецепти тук
5 4
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар