Агнешко с цели домати

28/05/2017
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
"Истински кулинарен шедьовър с агнешко и цели доматчета "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо35
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 3/4 кг
  • мазнина - 1/2 ч.ч.
  • лук - 2 глави ситно нарязан
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • сол - 1 ч.л.
  • домати - 500 г дребни
  • магданоз - 1/2 връзка
  • брашно - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Порционирайте агнешкото и го сложете да се запържи в мазнината в подходящ съд. Добавете лука и след като и той се запържи, поръсете с червения пипер и солта.

Долейте 1 и 1/2 ч.ч. гореща вода и гответе около 20 минути така.След това прибавете целите доматчета с 1 с.л. брашно.

Гответе ястието на умерен огън, за да не се разкъсат доматчетата и да запазят формата си.

Готовото ястие поръсете с нарязан магданоз.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар