Паниран език

04/01/2013
Юлия
отЮлияНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 375
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и бахар.

След като уври още топъл се бели. Нарязва се на порции и се посолява.

Панира се като първо се топи в брашното, след това в бирата и най-накрая в сухара.

Пържи се в сгорещена мазнина.

Поднася се с парче масло и лимон.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар