Супа от моркови и целина

27/05/2017
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
"Нежна пролетно супичка, гали небцето и носи наслада "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо156
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете почистените предварително моркови, целина и лук на кубчета и ги задушете в 2 с.л. масло в тенджера, като добавите и 1 к.ч. вода.

След като омекнат, посолете и залейте с около 5-6 ч.ч. вода.

След като са готови зеленчуците, добавете гриса, който предварително сте запекли на сух тиган и разбъркайте с парче прясно масло.

След 7-8 минути застройте внимателно супата с разбитите отделно яйца и кисело мляко. Може да я пасирате, а може да я поднесете и така.

Овкусете супата с още сол и черен пипер и по желание - пресен магданоз.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар