Шоколадов ганаш

30/05/2012
Иларияот ИларияНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо29 310
  • Преглеждания за месеца127
  • Преглеждания за седмицата25
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете сметаната да се загрее в съд на водна баня. Малко преди да кипне, добавете натрошения шоколад и снемете от котлона.

Изчакайте 15 секунди и започнете да бъркате, докато сместа се хомогенизира.

След това разбъркайте с маслото и ванилията. Оставете така приготвения ганаш да се охлажда на стайна температура, покрит с капак.

На 2 пъти разбивайте с миксер. Използвайте шоколадовия ганаш за различни сладкиши и торти.подобни рецепти тук
5 4
4 4
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Desi
Desi
19.03.2015 13:03
Kakva smetana se izpolzva?
0
0
viki
viki
01.03.2015 13:35
Mm zvushi superr :D
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв