Шоколадов ганаш

30/05/2012
Иларияот ИларияНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо28 104
  • Преглеждания за месеца513
  • Преглеждания за седмицата84
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3,7 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Сложете сметаната да се загрее в съд на водна баня. Малко преди да кипне, добавете натрошения шоколад и снемете от котлона.

Изчакайте 15 секунди и започнете да бъркате, докато сместа се хомогенизира.

След това разбъркайте с маслото и ванилията. Оставете така приготвения ганаш да се охлажда на стайна температура, покрит с капак.

На 2 пъти разбивайте с миксер. Използвайте шоколадовия ганаш за различни сладкиши и торти.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 3
4 4
3 3
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Desi
Desi
19.03.2015 13:03
Kakva smetana se izpolzva?
0
0
viki
viki
01.03.2015 13:35
Mm zvushi superr :D
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв