Лесна бисквитена торта с шоколад и сметана

27/05/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3763328
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции10-12 парчета
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо21 403
  • Преглеждания за месеца97
  • Преглеждания за седмицата27
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте сметаната със захарта, ромовата есенция за крема.

Смесете прясното мляко с рома, кафето, пудрата захар.

Течния шоколад се разтопява на водна баня с маслото и се охлажда леко.

В подходяща продълговата тава се редят вертикално или хоризонтално бисквитите.

Всяка бисквита потапяйте в ароматната смес от прясното мляко и редувайте ред бисквити, ред бял крем, малко стафиди, ред бисквити, ред шоколад, малко натрошени ядки.

Така до изчерпване на продуктите. Отгоре направете украса с белия крем и малко течен шоколад, като използвате вилица и размиете двата крема един в друг.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 7
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Юлиана
Юлиана
08.06.2013 10:09
бял крем се прави от сметаната,захарта и ромовата есенция
0
0
julgena
julgena
31.05.2013 17:14
Къде го белият крем?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв