Агнешки ребърца Тандури

21/05/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Истинско кулинарно изкушение за ценителите на крехкото агнешко месце - сочни и ароматни агнешки ребърца Тандури "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо59
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете кърито с куркумата, кимиона, кориандъра, кафявата захар, горчицата и джинджифила.

Подсушете агнешките ребърца и ги оваляйте в сухата смес с подправки. Оставете да престоят 1 час.

Загрейте скарата и сложете ребърцата върху горещата скара. Запечатайте ги от двете страни за по 2 минути.

След това намалете огъня и печете до готовност. Разрежете ребърцата на отделни котлети и поднесете с гарнитура по избор.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар