Пуешко филе с праскови и джинджифил

24/05/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Крехко пуешко месце с богат, сладък и много ароматен сос - неустоима комбинация "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо36
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Снесете всички продукти за маринатата. Запазете около 60 мл, за да може да поливате месото по време на печенето. Сложете филенцата и останалата марината в плик.

Сложете за 30-тина минути в хладилник, като от време на време обръщате месото. Загрейте скарата, намажете я с олио и сложете отцедените филета.

Печете по 5 минути от всяка страна, като поливате със запазената марината.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар