Пуешки пържоли с марината от розмарин

17/06/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Сочно, по-сочно, най-сочното пуешко филенце с неустоим сос "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо244
  • Преглеждания за месеца77
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете в найлонов плик всички продукти без филето. Около 60 мл от маринатата отделете и оставете настрана. Добавете в плика пуешките пържоли, завържете и разклатете, за да може месото добре да се покрие с маринатата.

Оставете да се маринова поне час. След това извадете месото и го изпечете на загрята скара, като от време на време го намазвайте с отделената марината.

Свалете от скарата и поднесете с гарнитура по избор.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар