Люти пилешки бутчета по ямайски

17/05/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Отсега ви предупреждаваме - опасно вкусни пикантни бутчета, които пият много бира "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо56
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За да приготвите пастата, пасирайте всички продукти без бутчетата. Оставете го в хладилник за 2 часа.

Сложете в пастата пилешките бутчета, смесете ги добре. След това печете бутчетата на много слаб огън за 50 минути.

Ако искате да изпечете бутчетата на пряк огън, предварително загрейте скарата и печете по 10-тина минути от всяка страна или докато кожата стане златиста и много хрупкава.

Махнете от скарата и покрийте с алуминиево фолио, задушете за 5 минути и поднесете.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар