Агнешко паприкаш

25/10/2012
Яни
отЯниНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо544
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета и го накисваме в бирата, в която сме изстискали и прецедили доматите, нарязали сме на едро лука и сме добавили сол. Месото престоява 2 часа.

След това го изцеждаме и го пържим в горещото олио и добавяме чесъна. Заливаме с течността , в която е киснало месото. варим. Ако е необходимо добавяме и малко вода. Омекналото месо изваждаме, а сосът пасираме. Пускаме чушките, нарязани на кръгчета.

Продължаваме да варим на тих огън, докато и чушките са готови.

Поднася се топло.
подобни рецепти тук
5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар