Агнешко каша

18/12/2012
Марина
отМаринаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо414
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета. Вари се до омекване заедно с парченца морков и лук.

Отделно в маслото запържваме брашното. Когато стане златист цвят се разрежда с прецедения бульон и се бърка докато кипне.

Поднася се с парче месо, подправена със счукан чесън и лимонов сок.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар