Агнешко каша

18/12/2012
от МаринаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо272
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4,4 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета. Вари се до омекване заедно с парченца морков и лук.

Отделно в маслото запържваме брашното. Когато стане златист цвят се разрежда с прецедения бульон и се бърка докато кипне.

Поднася се с парче месо, подправена със счукан чесън и лимонов сок.
подобни рецепти тук
5 4
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар