Агнешки котлети Дижон

07/05/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Вкусни предложения от класическата Френска кухня "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо101
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • агнешки котлети - 12 бр. от филе
  • портокалова кора - 3 с.л. настъргана
  • мащерка - 3 с.л. прясна
  • дижонска горчица - 150 мл
  • кафява захар - 2 с.л. светла
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изрежете излишните тлъстини от агнешките котлети. В купа смесете мащерката и портокаловата кора. Добавете кафявата захар и горчицата, разбъркайте.

Загрейте скарата предварително. Използвайте около половината от сместа, за да намажете котлетчетата отвсякъде. Сложете ги на загрята скара, печете около 2 минути от всяка страна.

Обърнете и ги намажете с останалата смес. Печете докато станат напълно готови. Овкусете със сол и черен пипер и поднесете.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар