Чеснов хляб

05/05/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър785588029
"Вкусно и лесно, няма да пропуснем да кажем, че е и много ароматно "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо841
  • Преглеждания за месеца97
  • Преглеждания за седмицата68
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете чабатата на филийки с дебелина около 2.5 см, но не ги разрязвайте до край. Смесете магданоза, ригана, маслото, чесъна и копъра.

С тази смес намажете двете страни на всяка филийка хляб. Съберете хляба в първоначалната му форма и го сложете върху голямо парче от алуминиево фолио.

Притиснете фолиото плътно около хляба и го завийте в краищата, за да прилепне плътно към чабатата, но все пак оставете горната страна отворена.

Поръсете хляба с пармезана и още сух магданоз. Загрейте предварително скарата, сложете хляба и печете между 30 минути и час.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар