Свинско филе по полски

16/05/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"За специални гости, специални моменти и за всеки, който обича вкусните ястия със свинско месце "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо77
  • Преглеждания за месеца76
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • свинско филе - около 2 кг обезкостено филе
  • колбас - пушен (с дължина около 15 см)
  • олио - 4 с.л.
  • лук - 1 средна глава
  • За сухата смес
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • захар - 1 с.л.
  • сол - 1 ч.л. с подправки
  • чеснова сол - 1 ч.л.
  • лучена сол - 1 ч.л.
  • целинова сол - 1 ч.л.
  • горчица - 1 ч.л. на прах
  • черен пипер - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете всички продукти за сухата смес и оставете настрана. Ако филето е навито на руло, срежете връвта и го развийте. Сложете колбаса (както е цял) върху филето и навийте на стегнато руло.

Завържете с връв на няколко места, за да си остане стегнато. Намажете с олио и след това оваляйте в приготвената суха смес.

Загрейте скара с капак и сложете филето отгоре. Сложете върху него нарязания на филийки лук, покрийте с капак и печете до готовност.

Нарежете на дебели филийки и поднесете с гарнитура по избор.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар