Свински кюфтета Терияки

16/05/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"С тези ароматни кюфтенца Терияки безапелационно ще бъдете обявени за цар-кулинар на скарата "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо172
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • свинска кайма - 700 г
  • галета - 4 с.л. фина
  • чесън - 1 голяма счукана скилидка
  • джинджифил - 2 ч.л.
  • портокалов сок - 2 с.л.
  • кафява захар - 1 с.л. светла
  • черен пипер - 1/4 ч.л.
  • зелен лук - 2 стръка
  • лук - 2 с.л. ситно нарязан
  • соев сос - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте скарата. Смесете всички продукти и оформете кюфтенца, разплескайте ги, за да станат тънки.

Изпечете ги на до готовност.

Поднесете с гарнитура по избор, като можете да ги сервирате върху кръгла питка, да добавите маруля, лук, кисели краставички, домати или каквото ви харесва.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар