Телешки пържоли с розмарин

04/05/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Крехко телешко с аромат на розмарин - романтична и много вкусна покана за обяд, която ще приемете с удоволствие "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо323
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте в тавичка зехтина, розмарина, виното, чесъна, пипера и солта. Добавете в тавичката пържолите, разбъркайте, за да се покрият добре с маринатата.

Оставете да престоят на стайна температура за около час или сложете в хладилник за 4 часа. Загрейте скарата на среден огън. Отцедете пържолите от маринатата, овкусете ги със сол и пипер.

Печете според предпочитанията - дали обичате по-препечени или по-сурови. Украсете с пресни стръкове розмарин и поднесете.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар