Скариди с бира и пресни подправки

03/05/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваИноватор780587646
"Това ястие ще ви накара да се влюбите в Средиземноморската кухня "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо216
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбока купа смесете всички продукти без зеления лук и марулята. Покрийте и охладете за няколко часа, като периодично разбърквате.

След това извадете купата от хладилника, отцедете скаридите от маринатата. Загрейте скарата на умерен огън.

Сложете скаридите в тиган с дебело дъно и сложете върху скарата.

Печете скаридите докато видите че порозовяват и омекват (около 2 минути от всяка страна). Не ги печете твърде дълго, защото ще станат твърди.

Сервирайте ги върху марулята и поръсете с нарязания зелен лук.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар