Патладжанов дип

14/05/2012
от ВаленаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 086
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната и сложете измития патладжан да се изпече до пълно омекване, за около 30-40 минути.

Запарете готовия патладжан в лик за 10 минути, след което го обелете

Скълцайте го дребно и го сипете в блендер заедно с галетата, чесъна, магданоза, подправките, лимоновия сок и сметаната.

Пасирайте добре и го прехвърлете в бурканче или друг подходящ съд.

Сложете го в хладилника за няколко часа, преди да го поднесете.подобни рецепти тук
5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар