Ванилов крем с маскарпоне

01/05/2017
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
"Нежен десерт, който ще стане великолепен, дори да го приготвите в последния момент "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 421
  • Преглеждания за месеца1420
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пудингът се приготвя по стандартния начин с млякото и захарта, както е описано на опаковката.

Когато е готов и докато е горещ, се разбърква с маскарпонето. Сложете фолио на съда, за да го предпазите от образуването на кора и оставете да се охлади.

През това време измийте плодчетата и ги подсушете. Филираните бадеми запечете на тиган.

Пригответе стъклени чашки и сглобете крема, като редувате пудинг, плодове, бадеми пак пудинг и накрая завършете красиво с плодове и бадеми.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар