Свински ребърца на фурна

01/05/2017
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
"Причина номер 1 никога, ама никога да не станем вегетарианци - тези сочни свински ребърца на фурна "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 170
  • Преглеждания за месеца636
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • свински ребърца - 1 кг
  • соев сос - 1 с.л.
  • мед - 1 с.л.
  • горчица
  • кетчуп - 1 с.л.
  • чесън - на прах
  • кимион
  • черен пипер
  • червен пипер
  • вода - малко
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете ребърцата на порции.

Смесете всички съставки намажете ребърцата. Сложете ги в хладилника за престоят около 2 часа, като покриете тавата с фолио.

След това сложете ребърцата да се пекат на 200 градуса. Намажете ги веднъж с маринатата, преди да ги обърнете да се изпекат и от другата страна.

Готовите ребра поднесете с халба бира.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар