Мариновани пилешки бутчета

12/05/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваНовак / Автор
"Апетитни пилешки бутчета, крехки и топящи се в устата "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо11 650
  • Преглеждания за месеца200
  • Преглеждания за седмицата43
  • Рейтинг4,4 от 5

Необходими Съставки

  • пилешко месо - 6 пилешки бутчета
  • горчица - 3 с.л.
  • сол - 1 ч.л.
  • лимонова бира - 150 мл
  • зехтин - 4 с.л.
  • мед - 1 с.л.
  • черен пипер - млян
  • къри - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките бутчета се подреждат в намазнена тава. Всички останали съставки се разбита добре и с тази марината се заливат бутчетата.

Оставят се да престоят за 2 часа на хладно. След това се покриват с фолио и се слагат да се изпекат за 30 минути на силно загряна фурна.

След това фурната се намаля, маха се фолиото и се доизпичат до приятен загар.подобни рецепти тук
5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар